Whitelines

Glömde faktiskt bort en sak. Vill tipsa om ett skrivpapper som heter Whitelines.

Det hela började när jag i höst blev helt otroligt less på hur mitt vanliga kollegieblock med spiralbindning förstörs i ändarna av bindningen, vajerspiralen blir helt enkelt knäpp.

Jag blev då intresserad av en lösning på ”problemet” och när jag började tänka på vilka block jag stötte på så upptäckte jag att det block jag hade på jobbet hade en helt annan bindning.

Efter lite forskande så fick jag reda på att den bindningen kallas dubbelspiral eller Wire-O. Ett vanligt spiralblock förskjuts lite när man bläddrar i blocket, men med Wire-O så ligger det parallellt.

Men det visade sig vara lättare sagt än gjort att hitta ett kollegieblock med Wire-O bindning. Kollade runt på nätet och i dom butiker jag hade i Skellefteå men hittade inget block som motsvarade min krav.

Det var först när jag kom ”hem” till ????????? som jag hittade ett kollegieblock på bokhandeln som såg riktigt bra ut. Det hade dessutom ljusa linjer istället för mörka, något som jag stört mig på då dom mörka linjerna ofta stör mina anteckningar. Detta block heter Whitelines och är en svensk uppfinning.

Länkar:
Wire-O Bindaren (läs deras PDF om Wire-O)
Whitelines

Visa kommentarer