Vintern är här

Japp, då var vintern här och jag borde skriva något. Har dock fan inget att skriva om. Jag är sjukskriven igen och äter medicin, mår inget vidare och förhoppningsvis kommer sjukskrivningen förlängas. Lite intressant att jag inte hört något mer från min chef än ett mejl igår där han vill träffas då han gör ett av sina sällsynta besök i staden. Får se om jag orkar det.

Annars har jag mest suttit inne och kollat på TV-serier, spelat MW3 (kommit till Prestige-nivå 10) och chattat (dumt som fan). Fast, några tjejer var lite mysiga men det var ett tag sedan jag hörde av någon av dom nu.

Appropå MW3 så blir jag stup i kvarten anklagad för att fuska. Vilket jag givetvis inte gör. Men jag tror det finns förklaringar till det. Jag har rätt bra bredband (100/100) och en rätt rask dator (Core i5-2500K @ 4.2 GHz, GTX560 Ti, SSD och 16 GB RAM) vilket gör att jag ofta får agera host. Då får man ju rätt låg ping och spelet fungerar riktigt bra. När jag har hög ping brukar det ofta suga rätt så bra då man oftast inte hinner se fienden lika snabbt.

En annan orsak till mina framgångar tror jag beror på mina Vapen-klasser, jag har 5 st men det är två jag använder mest. Dels är det SMG som är en MP7 med silencer och extended mags. Till den har jag perksen Sleight of Hand, Hardline och Stalker (eller Dead Silence), till strike packadge använder jag Specialist och Pointstreak 1: Assassin, Pointstreak 2: Scavenger samt Pointstreak 3: Blind Eye. När jag sedan fått 7 kill får jag ju Specialist Bonus vilket låser upp alla 15 perks samtidigt. Då blir man rätt svår att döda.

Min andra favoritklass kallar jag för Silence, då använder jag en ACR 6.8 med Silencer och Extended Mags, perksen är Blind Eye, Hardline och Dead Silence. Specialist strike packadge med Assasin, Scavenger och Sleight of Hand. Använder även Stinger så jag kan skjuta ner helikoptrar och annat flygande otyg för att hjälpa mitt lag.

Jag spelar helst med Silence-klassen men på kartor som Dome eller Parish är det omöjligt om man vill att ens lag ska vinna.

Som bäst har jag fått 28 kills (24 kills + 4 st med M.O.A.B.) Rätt ofta är jag topp 2 på laget, det händer också att jag med jämna mellanrum får över 30 kills. Tyvärr hjälper inte alltid det om man har usla lagkamrater. Sämsta spelaren jag stött på måste vara Famous Eagle, han har, senast jag såg honom en Kill/Death ratio på 0.17. (Har en skärmdump på där han har 0.16, 6774 kills och 41085 death), oftast så har han 1-2 kills och över 10 death. Ingen man vill ha på sitt lag och ser jag att vi hamnar på samma lag i lobbyn brukar jag hoppa ur, även om jag vunnit matcher med honom på mitt lag.

Som en jämförelse kan kan jag meddela att jag har en K/D ratio på 1,63. Det är ju oftast dom som har hög K/D ratio man vill ha på sitt lag. Ska försöka komma upp till 2 innan jag kommer till nivå 20, och kan nollställa mina stats. 🙂

Annat som har hänt är att jag igår upptäckte att batteriet i bilen hade dött. Fick tillslut hjälp av en bekant att starta den med hjälp av startkablar, men när jag skulle ut och köra kom jag typ 200 meter och fastnade i en korsning. Fick tillslut hjälp av en annan som hjälpte mig putta den ner för backen, men den ville ändå inte starta så jag hamnade på en parkeringsplats, väl där fick jag hjälp av två andra att försöka starta den med startkablarna men bilen ville inte igång.

Just då var jag rätt kall och frusen så jag puttade bilen till kanten och gick hem. Väl hemma snackade jag med farsan om lite råd och jag beslutade att gå till stan och köpa en batteriladdare och på hemvägen baxa med mig batteriet. Bilbatterier är fan inte lätta men det gick rätt bra. Väl hemma så började batteriet ladda och en lång väntan tog sin början. Trodde det skulle ta länge tid men efter cirka 19 timmar visade laddaren att batteriet var fullt. Så, det var bara att baxa tillbaka det, installera och sedan se om bilen startade. Vilken den gjorde på en gång! Skönt som fan!

Nä, nu får det nog vara bra för idag. Ska äta tacos till middag för att sedan gå och se mitt lag vinna hockeymatch! 😀

Visa kommentarer