Vart byggs dessa idioter?

Jag skrev en kommentar till en artikeln som publicerats på en av de större nyhetssidorna. Det är inte ofta jag gör detta, typ aldrig, men denna gången var det ett sånt uppenbart fel som hade enkelt löst med cirka en minuts research på typ IMDB eller Wikipedia, jag skrev det också och tänkte inte mera på det.

Men så fick jag ett svar på kommentaren från ett internettroll som tyckte jag skulle sluta upp med att hitta fel och bara läsa artikeln och hålla käften. Snacka om att kasta sten i glashus. Han skyller mig på att ha för mycket fritid men jag undrar hur mycket mera tid det tog för honom att ta sig tid att skicka det där jävla svaret. Sedan ska väl han skita i vad jag gör med min fritid och vilka jävla åsikter jag har.

Så länge jag håller mig inom lagens ramar tycker jag dessa jävla internettroll ska ska stänga av sig själva efter att de bett någon ställa tillbaka dom i den nerlagda fabriken där dom hittades.

Visa kommentarer