Välkommen in

Ja, jag smygöppnar sidan redan i kväll då jag känner mig rätt så klar. Har ju jobbat med denna version i flera månader och lång ”utvecklingstid” har nog ingen av mina sidor haft. Jag har verkligen tänkt till om vad jag vill att min sida ska innehålla och vad jag valt att ta bort från gamla sidor. Jag har också varit noga med att använda rätt tillägg för att sidan ska fungera så bra som möjligt.

Så, nu är du välkommen in att skåda resultatet.

Sedan jag senast skrev har jag åter tagit mig till ???????????, jag stannade faktiskt i ????????? ända till i onsdags då prylarna från Inet dök upp i måndags. Men då mammas och pappas tvättmaskin pajade i söndags fick jag även hjälpa till att köpa en ny sådan i måndags och frakta hem och installera och sedan på tisdagen for vi till sopstationen för att slänga den gamla och en massa andra prylar. Bl.a. deras gamla dator.

Jag byggde ju ihop en ny till dom med prylarna från Inet, eller det blev en server denna gång och den placerades i klädkammaren på övervåningen. Eftersom det finns så bra trådlöst nätverk nu så kör vi det till servern. Även deras monster till skrivare placerades i klädkammaren. Den är kan man säga en backup/fil/skrivar-server. Då jag, med hjälp av CrashPlan, skickar backup till den också var det bra med en ny server/dator som står på hela tiden så man slipper säga till mor och far att slå på den.

Sedan på tisdagen ägnade jag lite tid åt kabeldragning och montering av routern, den sitter nämligen högt upp vid taket för att rummet där den sitter i ska, så fort det gamla datorbordet tagits bort, göras om till lekrum/gästrum när det behövs. Blev riktigt nöjd med resultatet, fixade även lite andra kablar som vi ville gömma undan.

Sedan åkte jag alltså hem i onsdags. Var ju tvungen att hem och städa då jag igår fick besök eftersom jag fyllde år i fredags. Jag passade även på att rensa ur en jävla massa skräp och var i fredags förbi återvinningscentralen och slängde allt från en gammal stereo till lågenergilampor. Jag beställde även i torsdags tårtan ovan, ville inte ha en vanlig grön Prinsesstårta eller en ros så jag specialbeställde ljusblå marsipan och sedan blev det vit choklad och lite pärlor.

Så, igår var det då dags för besök från familjen. Det var givetvis mina föräldrar och mina systrar, mina systrar hade även med sig sina män, lillasyster är ju förlovad numera och min storasyster hade ju sina tvillingar med sig. Mamma och Pappa dök upp redan vid 11-tiden då som skulle shoppa lite. Det blev besök på Clas Ohlsson, Hemtex och ICA innan vid hämtade tårtan på Edmarks (inne i Coop).

Sedan ramlade resten av familjen in vid 2 tiden och det blev väldigt trevligt. Tårtan blev väldigt uppskattad och jag fick lite presenter. Redan när mor & far kom fick jag tre blommor som ska vara rätt så tåliga, sedan hade jag själv faktiskt köpte två redan i fredags då det var rea. Så nu har jag 5 nya blommor, några hade ju dött under veckorna i ?????????, men svärmorstungan går fan inte att döda.

Efter att ha fått busa lite med syskonbarnen och umgåtts med min familj var det dags att bege sig till Public som jag hade bokat bord på, jag hade siktat in mig på en plankstek och så blev det. Maten var precis så god som jag hade hoppats på och det var en väldigt trevlig restaurang med bra stämning, skönt att det inte var en massa TV-apparater eller hög musik. Tyvärr så blev Elin sjuk och fick inte smaka på dom goda pannkakorna som Olof dock mumsade förtjust på.

Efter middagen bröt vi upp och åkte hem till sitt och en väldigt trevlig dag var till ända.

Men, vad fick jag i födelsedagspresent då? Jo, dels blommorna men även ett isolerat väskebälte av mina föräldrar, av Elin och Olof fick jag den grafiska serien Bone som ser väldigt intressant ut och sist men inte minst fick jag ett fint knivblock i trä med magnet infällt av mina systrar och deras respektive.

Men jag fick även en annan överraskning. Pappa fyller 60 år i november och han bjöd oss alla till Cran Canaria! Det blir 17 år sedan jag senaste var utomlands. Så, nu har jag 10 månader på mig att fixa beach-kroppen.

Visa kommentarer