Vad ska jag skriva om?

Ja, det är frågan. Jag vill ju blogga lite ordentligt, inte bara ha en sida som självdör efter ett tag. Men vad ska jag skriva om och vågar jag uttrycka alla mina tanker om olika ämnen?

Jag har genom åren märkt att det inte alltid är så smart att säga exakt vilka åsikter man har. Saker jag skrivit på min sida och andra sidor jag producerat har fått besökare att skicka allt annat än trevliga meddelanden eller kommentarer.

Varför är det alltid dom som hatar som hör av sig, medan dom som kanske uppskattar det man skriver om aldrig säger något. Därför försöker jag alltid berätta för folk som gjort något bra att jag uppskattat det.

Nåja. Jag har ju några intressen jag kan skriva om. Jag gillar sport och då är det hockey och cykel som gäller i första hand. Har sedan 1994 hållit på Luleå Hockey och själv cyklar jag mountainbike sedan 1996. Cyklar hellre MTB men jag gillar även att se på landsvägstävlingar som dom stora etapploppen.

Givetvis är även teknik ett intresse. Jag har ju pluggat Datornätverk och det är kul att fixa och så med datorer. Att bygga en dator är ju faktiskt inte så svårt och det är väldigt kul.

Ett mer tidskrävande intresse är att se på alla TV-serier jag gillar. Faktum är att jag nu för tiden gillar TV-serier mer än filmer och det beror på att det finns väldigt många bra serier och att dom är lätta att få tag på och att dom är lätta att se tack vare Plex.

Givetvis ser jag även på filmer, men det sker sällan på bio och dom jag ser är nästan uteslutande stora blockbusters som Iron Man-filmerna eller senaste Star Trek-filmen. Har ju bott dom senaste åren där stora filmer nästan bara visas i 3D och det är verkligen något jag hatar, dels p.g.a. upplevelsen men även då biljetten blir dyrare.

Eftersom jag har en rätt kraftfull dator så spelar jag också en del spel, men det har blivit mindre och mindre med det senaste tiden. Jag gillade Assassins Creed-serien till 3:an kom. Jag föredrar Call of Duty över Battlefield men det är så mycket fuskande i CoD att man får spader.

Sedan har jag inte hittat något RTS jag verkligen gillar, StarCraft II finns ju, men gillade Command & Conquer-serien mer men det kommande CnC-spelet är jag tveksam till.

Spel jag gärna vill ha är nyss utkomna Splinter Cell: Blacklist och kommande Call of Duty: Ghosts.

Ja, det är väl dessa intressen som jag kommer fylla min blogg med, sedan kanske det kommer lite annat också när jag blir sugen på det.

Visa kommentarer