Vad nu då?

Vad ska jag göra nu då? Ingenting kanske. Alltså, jag ska ju inte göra ingenting men jag kan ju ägna mera tid åt mina andra intressen istället. Det hela syftar på att jag nämligen stängt min sida om tv-serien NCIS. Jag fick nog och det känns väldigt skönt att ha tagit steget. Men visst känns det lite konstigt att inte ha något webbprojekt igång. Funderar på att starta ett nytt, men det blev så stort och borde vara ett företag. Idén dock tycker jag är väldigt intressant och efter att ha kollat idag hittade jag ingen sida så som jag vill ha den.

Just nu sitter jag och väntar på tredje perioden mellan Frölunda – Luleå där Luleå leder med 3-1, på bortaplan alltså. Själv känner jag mig småhängig. Hon i halsen och allmänt trött. Bra start på det nya året va? Annars har jag börjat kvart i 7 denna vecka. Kanske det som gjort att jag nu känner småsjuk (självklart inte, bara otur). Om jag får säga så är det nog Olof och Elin som smittat mig, tydligen har dom varit småhäniga under jul/nyår.

Det har varit väldigt mycket sitta i telefon dessa två dagar, hade idag faktiskt lite ont i hörat och det är lite ömt fortfarande. Kan erkänna att det är mera sitta i telefoni än vad jag trodde när jag började.

Nä, nu ska jag se om jag kan kurera denna halsonda.

Visa kommentarer