Vad är det för fel på mig?

Ja, jag börjar faktiskt undra. Idag hände samma sak som hände i april 2006. Jag vet inte om jag ska gå in på händelsen i sak men det är i alla fall inte en positiv upplevelse. Denna gång stod jag dock upp bättre även om det hela ännu inte är överspelat. Sitter just nu med en stor klump i magen och vet varken ut eller in och kände att ett sätt att hantera denna bisarra upplevelse igen kanske går lättare om jag skriver ner hur jag känner.

Spontant blev jag väldig förvånad och nog så överraskad att det är först nu det börjar sjunka in. Speciellt som dagens överdrivet drastiska beslut endast har sin grund i de två senaste dagarnas händelser och absolut inget, som jag anser det, andra är tydligen av annan åsikt, kan motivera det. Ska träffa personen igen imorgon och lär då se till att jag får ett ordentligt möte.

Det som faktiskt känns mest jobbigt är att jag snackade med personen idag flera gånger och jag såg inga tecken på att detta skulle hända. Det finns två orsaker till det. Det första är att personen helt enkelt då inte visste om att jag låg pyrt till, kan ju ha kommit fram fakta efter att vi sågs. Det andra är att personen är en stor jävla fegis och en av de falskaste personer jag träffat.

Fan vad jag mår dålig nu, speciellt när jag inte kan förstå vad jag har gjort för fel som gör att man måste använda sådana skarpa metoder.

Klumpen i magen kommer nog växa under kvällen samtidigt som mina grubblerier lär fortsätta.

Visa kommentarer