Trött

Jag är skittrött! På det mesta faktiskt! Trots att a-kassan har löst sig så har jag inte fått mycket till livsglädje tillbaka. Ekonomin är ju fortfarande osäker eftersom jag trots allt inte få så mycket i a-kassa. Skillnaden mot för tidigare är ju marginell. tror det är 100 kr mer i månaden. WOW!

Dom stora vinnarna är ju dom som redan hade fett med pengar, fan dom får ju uppåt 1000 kr i månaden, hade dom det knapert? Nä. Dom klarade sig rätt bra redan innan.

Jag hade ju i år också tänkt att göra comeback inom den idrott jag så älskar. Tävla mera och så vidare, men trots att jag har tränat bra i höst och vinter så finns inte glöden där. Det är ju dessutom svårt att klara av den ekonomiska biten när man inte har ett jobb. Om det finns något positivt med att vara arbetslös är det väl det att man lär sig leva billigt, men samtidigt behöver man kunna unna sig något extra ibland för att orka.

Fan jag har ju en nära släkting som fyller år snart och jag har ingen aning om hur jag ska ha råd med en present, sånt gör mig deprimerad och ledsen.

Lade mig i sängen för nästan en timme sedan och somnade nästan eftersom jag gett upp och inte orkar med något.

Visa kommentarer