Tre år senare

När jag satt och gjorde om min blogg/hemsida så insåg jag att det var bra precis 3 år sedan jag senast var skriven i ?????????. Jag hade då i augusti 2010 lämnat Stockholm och Aftonbladet bakom mig och sökte med ljus och lykta ett nytt jobb.

Jag hamnade tillslut i ???????????? men den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Då jag varit arbetslös sedan årsskiftet tog jag beslutet i våras att flytta tillbaka till ????????? och det skedde för en månad sedan.

Det känns faktiskt rätt bra att vara tillbaka och jag har redan hittat ett nytt jobb som kommer att ta mig över hela Sverige. Det är en projektanställning som i första hand sträcker sig till jul. Annars hoppas jag hitta något jobb här i ????????? och det finns ett företag som ser intressant ut och som ska starta upp verksamheten nu under hösten. Får se vad som händer där.

Mer än såhär tänker jag nog inte skriva trots att det är mitt första inlägg sedan i januari. Men jag ska försöka skriva mindre och oftare än mycket och sällan framöver. Under kvällen är tanken att en sida om min cykel ska dyka upp.

Visa kommentarer