The Dark PC

Eftersom det är 3 år sedan jag byggde min nuvarande dator, The White PC, är det dags att åter igen bygga nytt. Denna gången ska datorn heta The Dark PC och kommer vara svart. Ni som är nyfikna på vilka komponenter jag kommer använda mig av så kommer dom nedan.

Faktum är att jag redan idag fått några komponenter, men då varken chassit eller den nya PSU:n kommit får jag vänta ytterligare en dag. Beställde komponenterna från tre leverantörer för att få bästa priset.

En liten udda detalj är att CDON.com skickade fyra komponenter i tre paket. Minnena skickade dom med vanlig post och eftersom då jag beställde och ville betala mot faktura skickades den till min gamla adress.

Men jag tänkte inte så mycket på det då jag har eftersändning. Men posten delade tydligen ut det brevet till mina gamla adress ändå.

Nåja, här kommer komponenterna jag ska ha i datorn.

CASE: Fractal Design Define R4 Black Pearl
CPU: Intel Core i7 4770K / be quiet! Dark Rock 3
MB: ASUS Sabertooth Z87
GPU: EVGA GeForce GTX 770 SC ACX 4GB
RAM: Corsair Vengeange LP 2x8GB DDR3 1600MHz
SSD: Samsung 840 Pro (2 st)
HDD: Western Digital WD4003FZEX Caviar Black 4TB (2 st)
PSU: Corsair RM650

Sedan blir det även en ODD, i form av en blu-ray läsare/skrivare som sitter i dagens The White PC. Jag har även beställt en hållare som gör att båda SSD-diskarna kan monteras i samma 3.5″ vagga.

Visa kommentarer