Suggor!

Jag har nu ett tag delat en studentlägenhet på tre rum med tre olika tjejer och bevisen är tydliga. Tjejer är fan lika lortiga som grisar. Jag som trodde det skulle bli bra att bo med tjejer, dom sköter väl städandet och håller rent efter sig även under veckorna, men näää!

Alltså, jag var borta i helgen och när jag kommer hem är det rent ut sagt snuskigt på golvet i köket med skräp lite överallt. Vad fan, tappar man nått på golvet plockar man väl för fan upp det.

Bara nyss så kommer jag in i köket, ligger lite olika köksartiklar på olika ställen och microvågsungen har sin lucka öppen och är fortfarande igång!

Jag trodde det också var killar som skulle lämna toalettlocket uppe, men detta är fan värre. Dessa, i alla fall en, reser sig från toan och går ut där ifrån utan att fälla ner locket, släcka lyset eller stänga dörren! Ni tjejer som läser detta (ni få), är detta ett normalt beteende för er?

Inte heller verkar det som om man kan hålla rent matbordet eller diskbänken. Det finns matrester lite över allt. Det är fan äckligt.

Jag undrar även varför, om man nu måste flytta på saker, inte kan ställa tillbaka dom på sin ursprungliga plats.

Jag har verkligen försökt att göra lägenheten trevlig och skulle jag flytta så skulle det bli en väldigt tråkig lägenhet. Alla mattor skulle försvinna (köket, badrummet, dörren), alla växter, micron, duschdrapperiet, städartiklar (men dom skulle väl inte saknas) etc.

Måste fan ta ett snack med dom båda samtidigt!

Visa kommentarer