Suck!

Ja, jag fick idén att bjuda hem några arbetskamrater på middag och dessa skulle då ta med sig sina respektive. Tyckte det var en bra idé att träffa lite nytt folk och kanske personer man kunde umgås med även privat.

Den ena personen tackade nej igår och tydligen hade dom det fullt upp i FLERA veckor framöver vilket det inte lät som förra veckan när jag frågade. Vill ni inte är det ju bara att tacka nej. Den andra verkade inte ens vilja tacka nej utan började göra upp andra planer och fick veta att dom skulle iväg på resa istället, påkommet bara sådär. Det var när jag frågade typ ”antar att det inte är aktuellt med middag då”. Personen i fråga gav någon fånig ursäkt.

Jag är ju mest fascinerad över mig själv faktiskt. Varför har jag inte gett upp tanken på att vara den där bra personen men som inga vänner har. Det är väl dags att jag blir en eremit som bara bryr sig som sig själv och min egen framgång.

Nu är jag ju inte så som person, men ibland önskar jag att jag var mera elak och kunde komma med en dräpande kommentar som får folk att tänka sig för när man börjar ifråga sätta mig eller mina åsikter.

Nästa vecka har ju jag möjligheten att få börja tidigt och sluta tidigt, skulle vara skönt sista veckan på jobbet men nä. Då ska reserv-chefen såklart bestämma och givetvis väljer man ju själv, samt så då skulle jag då få ”dela” veckan med en annan. Jag förslog mån-ons-fre som mina tidiga dagar med argumentet att jag fick dela förra gången med. Inte fan gick det hem. Att gå hem en timme tidigare en fredag verkar vara något man gärna dödar för. Så jag gav upp och orkade inte bry mig längre.

Måste nog läsa min egna blogg oftare så jag lär mig vara mer som jag beskriver att jag vill vara här.

No more mr Nice guy!!!

Visa kommentarer