Suck!

Ja, ett stort jävla suck!

Dom senaste två veckorna har varit riktigt miserabla. Trots julafton. Det stora problemet är att jag varit sjuk nästan konstant dom senaste två veckorna. Det har varit huvudvärk, halsont, nästäppa, feber och magproblem. Speciellt igår var magen helt omöjlig, diarré from hell men det verkar ha ordnat upp sig idag.

Sedan var ju julafton riktigt tråkig, fick 3 packet plus pengar. Visserligen var paketen helt okej, men hade hoppats på något mer.

Dessutom var jag och mina föräldrar barnvakt till syskonbarn vilket inte var det roligaste. Blev faktisk värre när föräldrarna till dom kom tillbaka då dom är mer trotsiga med dom. Men dom åkte hem igår vilket var skönt.

Nu sitter jag kvar his mina föräldrar i väntan på att paket med datorprylar ska komma. Ska nämligen bygga ihop en ny dator till dom, eller server blir det. Ska stå i en klädkammare och kopplas upp via trådlöst nätverk så det blir även ny router i N900 standarden. Snabbt ska det gå!

Dock verkar leverantören inte kunna svara upp till sina leveransmål och bara en del av ordern har skickats. Trots att vi beställde långt före klockan 17 i torsdags verkar inte allt ha skickats ännu.

Jaja, får ta några dagar här och spara pengar nu när jag är arbetslös.

Visa kommentarer