Struktur

Då ska vi se om jag kan reda ut detta.

Först och främst, denna blogg kommer att leva kvar. Efter att jag läst en del av dom inlägg jag skrev förra året är jag startade den har jag insett att bloggen faktiskt har vart nyttig, mest för mig som person. Jag har nu insett hur bra mitt liv faktiskt är just nu. T.ex. jag kunde ju förra året absolut inte tänka mig att börja plugga.

Vad är det jag gör nu? Jo just det. Vart eller vad jag pluggar är dock inte relevant. Jag trodde ju heller aldrig att jag skulle träffa några personer i min ålder jag skulle kunna umgås med, nu har jag faktiskt skaffat mig mina första vänner i mitt vuxna liv. Det är tre riktigt sköna personer.

Det enda som fortfarande saknas är en flickvän, men det går ju i alla fall åt rätt håll.

Jag vet också att jag kommer behålla min officiella hemsida, jag vet också nu att jag ska utveckla den och jag har faktiskt kommit på en hel del ämnen jag vill skriva om. Vilka det är? Läs på hemsidan.. *hehe*

Jag ska också försöka uppdatera denna hemsidan lite bättre, har lekt med tanken att jag ska presentera ”Veckan Tös” eller nått liknande med sexiga och vackra bilder på söta töser. Allt från sporten värd till porrens dito?

Just nu måste jag säga att jag tycker skidorna nya stjärnskott inte bara är söt, hon är ju otroligt skön som person också. En fräck liten tös hel enkelt. Vad hon heter? Anna Hansson och hon åker alltså längdskidor.

Jag har väl förresten inte nämnt att jag faktiskt träffat Charlotte Kalla och flertalet andra från Svenska damlandslaget i längdskidor. Minns inte om Hansson var där, men det var imponerade träningar dom körde.

Såg också att det mest lästa inlägget är ju det jag skrev om Skidskyttetöser så det är inte bara jag som tycker idrottsflickor är heta.

Visa kommentarer