Sören Persson

Alltså, vad i hela helvete höll Sören Persson på med i dagens första SM-final? Jag tänker inte alls fokusera på matchen utan detta inlägg tillägnar jag helt Sören Persson. Luleås första utvisning drabbar Fredrik Svensson efter att han bråkat med äcklet Jimmie Ericsson (som också förtjänar ett inlägg, han måste sluta armbåga folk i huvudet) när Jimmies ben helt plötsligt viker sig och han faller som en fura i isen, en solklar diving i mina ögon, borde faktiskt endast rendera en utvisning för diving på Ericsson och inget på Svensson.

En annan situation i den andra perioden är när Johan Fransson vinner pucken mot Holloway i egen zon och ska starta ett anfall. Holloway hamnar på efterkälken och slår efter Fransson med 2-3 slag innan han solklart slår undan benen på Fransson, Sören P står 1 meter från situationen och FRIAR! Jag kunde inte tro mina ögon.

1-2 min senare försöker Fogström vinna puck och hakar en SAIK-spelare lite lätt, direkt så åkte Fogström ut för hakning, av Sören P. Trots att han friade en solklar tripping bara minuter senare. Verkligen inte konsekvent.

Sedan är det en Puck-Out situation där 4-5 spelare kämpar om pucken i rundel, tillslut lyfts den ut och Skrbek visas ut. HUR FAN kunde Sören P se att det var Skrbek som var sist på pucken och att den INTE touchade något på vägen ut? Men Sörens magiska blick ska vi få prov på även senare.

Chris Abbott har klubban i sin högerhandsfattning när en Skellefteå-sepelare åker upp mot Chris bakifrån mot klubban och känner att den touchar och dråsar i isen, Chris ser inte Skellefteå-spelaren. Samtidigt har Sören Persson huvud och kropp vänt bort från situationen och kan OMÖJLIGT se vad som händer om han inte har ögon i nacken. Det enda Sören ser är att det ligger en Skellefteå-spelare på isen när han vrider på huvudet.

När sedan Cam Abbott blir fälld på ett mycket likande men tydligare sätt, där Bellemare är väl medveten om vad som händer och fortsätter hålla klubban i isen och på så sätt fäller Cam som inte ser att Bellemare står där med sin klubba då han åker baklänges och Bellemare INTE BLIR UTVISAD utan istället är med i förarbetet till sudden målet. Jag förstår att Luleå-spelarna är otroligt upprörda och irriterande.

Fick ett enda powerplay på hela matchen plus sudden och så snälla var fan inte Skellefteå-spelarna. Det var förresten INTE Sören som visade ut Jimmie Ericsson för interference som gav vårt enda PP. Jimmie Ericsson borde åkt ut 2-3 till för hans filmningar och armbågar i ansiktet.

Jag hoppas innerligen att Sören Persson nu har gjort sitt i denna finalserie och att han ALDRIG under resten av sin karriär får döma en match Luleå spelar. Detta är en skandal.

Visa kommentarer