Sommaren regnar bort

Senast jag skrev något i bloggen var EM fortfarande igång och gruppspelet inte ens avslutat, Sverige var visserligen redan utslagna men det var ju fortfarande flera gruppmatcher kvar och det blev ju lite spännande dom sista gruppmatcherna.

Det är väl bara att konstatera att tiden flyger iväg och att jag är dålig på att blogga. Men nu tänkte jag komma ifatt och skriva lite om vad som hänt sedan sista inlägget. Tänkte jag skulle ta hjälp av Twitter då jag är betydligt bättre på att skriva där än på bloggen. Enkeltheten och dom korta inläggen hjälper ju till men ändå.

Så, jag satte mig i helgen tror jag det var med syftet att hitta en bra sätt att läsa mina gamla tweets och hittade tillslut TwimeMachine, en sida som på ett väldigt simpelt sätt läser in dina Tweets och presenterar dom på ett tydligt sätt. Detta gjorde det enkelt för mig att kolla vad jag skrivit senast.

Så, vart var jag den 17:e juni? Jo, jag var i ????????? och var husvakt/hade semester då jag fick låna mina föräldrars hem. Jag åkte tillbaka hem i ??????????? den 18:e för att kunna cykla och så då jag ju inte hade med mig cykeln till ?????????.

På tisdagen såg jag ju Sverige vinna mot Frankrike, bra match av Sverige och Zlatans mål var ju ett världsklass nummer, blev ju även framröstat till EM:s snyggast mål på UEFA:s hemsida efter turneringen. Efter Sverige uttåg höll jag på Tyskland men dom föll ju mot Italien i semin och sedan vann Spanien igen. Såg faktiskt inte finalen.

Sedan på onsdagen, den 20:e, kom min lillasyster och hennes sambo och hälsade på över dagen, det var trevligt. Dom stannade över middagen också. Tyvärr kunde dom inte stanna så länge då sista tåget hem gick strax efter 20 på kvällen.

Sedan på fredagen, alltså Midsommaraftonen, for jag då till Umeå för att hälsa på min andra syster, hennes sambo och deras supersöta tvillingar för att fira midsommar med dom. Det var ju bra väder och vi gick till Gamlia för att trängas med folket där och dom små fick dansa runt stången. Jag sover över till lördagen och eftersom tvillingarna inte gillar sovmorgon blev det en tidig lördag så jag vaknade redan vid 6 på morgonen.

vad hag hittade på efter midsommar är lite svårare att ta reda på, har inte twittrat om det tydligen. Jag har i sommar spelat en hel del Modern Warfare 3 i omgångar och ibland går det riktigt bra. Lyckades bl.a. med bedriften att få 24 kills och därmed lillstreaken M.O.A.B (Massive Ordnance Air Blast, eller Mother of all Bombs som den lite skämtsamt också kallas), som dödar alla fiender, men eftersom jag släppte bomben när det bara behövdes 4 till kills för vårt lag så avslutade den även matchen.

Själv fick jag 28 kills men dog inte en endast gång, det var kul. Eftersom jag är rätt duktig på spelet och det går rätt bra för mig blir man ju gång efter annan anklagad för att fuska, det är ju mindre skoj men eftersom jag inte ens vet hur man gör det så bryr jag mig inte allt för mycket.

Efter midsommar så började Friidrotts-EM och det blev en hel del tittande faktiskt. SVT vet verkligen hur man sänder sport även om det inte var för många svenskar med så blev det intressant då kommentatorerna är duktiga på att ta parat om dom tävlande och att se idrottare överträffa sig själva och verkligen göra sitt bästa tycker jag är kul.

Sedan blev det ju väldigt kul för oss Svenskar när Moa Hjelmer väldigt överraskande vann 400 meter, även kul att följa Jessica Samuelssons sjukamp, Nossmys 110 meter häck och Tornéus längdhopp.

Annat jag har pysslat med är att jag fått lov att börja sälja prylar för att kunna betala räkningarna. Jag har fått lov att sälja min iPod classic, ett av mina grafikkort, min Apple TV, min Wii. Lyckades även sälja mammas gamla jobbdator. Det är ju sjukt att man inte kan klara sig på a-kassan. Mina inkomster har ju sänkts med nästan 50% och jag vet inte hur det är tänkt man ska klara det.

Annars har jag ju givetvis försökt hitta ett jobb men det går toktrögt, inte ens Com Hem ville ha mig till sin support. Men dom kanske tyckte jag var för överkvalificerad, så säger vi. Men jag var på ett intressant möt igår och får se vad som händer där.

Ja, vad mer har hänt? Säkert någonting men ni får väl läsa på min Twitter då. Men jag måste ju berätta att ett fotografi jag tagit över ????????? kommer att synas på Norrmejeriers mjölkpaket (förmodligen Mellanmjölk Ekologisk) mellan veckorna 36 och 48. Riktigt roligt. 100 bilder av över 8000 valdes ut.

Just nu när jag skriver detta inlägg så tittar jag på den 11:e etappen av Tour de France, en riktigt tuff bergsetapp och där Fredrik Kessiakoff ligger med i täten med målet att ta tillbaka den rödprickiga bergatröjan han förlorade igår. Det var nämligen så att Fredrik som andra svensk efter etappen i söndags lyckades ta över ledningen i bergspristävlingen då han var i utbrytning nästan hela etappen. Senast en svensk bar den tröjan var för 30 år sedan då Sven-Åke Nilsson ledde bergspristävlingen.

Visa kommentarer