Sommaren är kort

Något annat går inte att påstå, när detta skrivs har vi haft två varma dagar och då var det så himla varmt att man inte orkade göra mycket alls. Sedan blev jag förkyld och träningen har det inte blivit mycket av.

Jag började startade istället upp en sida om mitt speciella intresse som fokuserar på ett annat sätt än dom sidor som redan fanns där ute. Men ärligt gör jag sidan mest för min egen skull om det sedan finns besökare som också uppskattar den är det ju bara en bonus.

Funderar annars på hur jag ska bryta med en bekant som jag inte alls trivs att umgås med. Vi är alldeles för olika och har blivit rätt less på honom då han vill ha en massa hjälp när det kommer till teknik men sedan inte väljer att lyssna på mina tips och råd.

Denna händelse har fått mig att upptäcka en sak om mig själv. Jag är väldigt kräsen när det gäller andra människor och jag stör mig lätt på andras ”fel och brister”.

Så, jag vet inte om jag vill ha någon nära vän som hör av sig i tid och otid och vill träffas. Jag trivs bäst när jag får bestämma över min tid helt själv och ska något ske ska det planerar väl i förväg så jag kan vara mentalt inställd på det. Är väl inte spontan om man säger så.

Annars så har bloggen fått ett nytt tema – igen. Det heter Ecto och är rätt trevligt. Men det krävde att jag fixade lite snyggare bilder som huvudbild och då kom jag på att jag kan ta bilder på Scarlett från Marvel-filmerna hon varit med i.

Kanske det var en halvdum idé att välja Scarlett då hon är så himla snygg kan bilderna  vara lite distraherande.

Visa kommentarer