Snart Nytt År

Japp, och jag fortsätter min vana trogen att vänta en månad med att skriva mina inlägg. Visserligen finns det inget inlägg från förra månaden men jag planerade att skriva ett och hade nog börjat att diktera det. Vet faktiskt inte varför jag inte skrev klart det.

Hur som helst så kanske detta blir det sista inlägget i denna bloggen. Syftet med den var att kunna skriva om det jag ville och vara anonym, men jag har faktiskt inte utnyttjat det så mycket som jag trodde jag skulle göra när jag startade bloggen. Ärligt talat så bloggar jag inte speciellt mycket nu för tiden.

Jag funderar också på att ändra inriktning på min officiella blogg, skriva lite mer om det jag har tankar om, men kanske inte så personliga sådana. Eller så kanske jag ska det, men nog inte så ärligt som jag skrivit här. På min nya blogg ska jag även lägga ut lite roliga saker om tv-serier, Tips & Trix, etc.

Om jag nu får tid för det, har ju mina andra anonyma bloggar också att sköta..

Visa kommentarer