Snart äger man bil

Ja, om allt går i lås kommer jag äga en bil imorgon förmiddag. Det blir en Ford Focus, en röd. Provkörde idag och den var riktigt trevlig. Stark motor men ändå rätt snål. Priset var också det rätta. Känns som ett bra köp och känns inte som säljaren vill luras.

Det kan man dock inte säga om dom som chattar på SnyggastChatten, jag tror fan jag aldrig ”träffat” en tjej där som varit den hon utgett sig för att vara om tjejen inte varit fet och ful. Sedan, jag blir så jävla less på alla dessa horor till cambrudar som viker ut sig i sina kameror. Det är ju så jävla vidrigt hur dom horar ut sina kroppar.

Fast, jag tror ju i och för sig att det är fejk allt. Att tjejerna egentligen är feta gubbar som kräver förskottsbetalning. Jag litar aldrig på en tjej om man inte får se henne i en webbkamera, får ett mobilnummer som passar och man kan SMS:a till och få svar ifrån.

Annat som har hänt? Jag är fortfarande lite förkyld, men det går åt rätt håll. Men har fortfarande en jävla slemhosta och snorar rätt bra.

Jaja, nu kommer jag inte på något mer att skriva.

Visa kommentarer