Slut på det "roliga"!

Idag var det sista dagen på jobbet ett tag, minst två veckor i alla fall, för nu börjar tentapluggandet på riktigt. Det var dock en tuff dag då det ringde som tusan mellan 10 och 12:30, folk hade väl ledigt idag och kylan höll säkert många inne.

Första tentan efter jul är nästa måndag i Nätverksövervakning. Den ska nog gå rätt bra. Men sedan är det dags för WAN Access den 16:e och det är lite mera avancerat. Ska dock blir skönt att komma igång med studierna igen. Dom nya kurserna börjar sedan den 19:e, eller i alla fall nästa läsperiod börjar då. Kurserna vi ska läsa då heter Nätverkssäkerhet och Trådlösa och Mobila Nätverk. Fick förresten idag boken till Nätverkssäkerhet, den andra till T&MN, har jag beställt från USA då den kostade typ 1000 kr i Sverige, den ska vara skicka så än så länge verkar det funkar bra.

Sedan är det idag bara några få dagar tills jag blir 27, herregud vad fort tiden går. Det blir dock en resa till Umeå på lördag redan för att firas där. Känns bäst att få någon dag hemma innan tentan och kan ju bli lite sent innan jag är tillbaka i Skellefteå igen. Men varför Umeå? Tja, en av mina systrar bor där och det är inte förlångt för mina föräldrar att åka dit över dagen.

Visa kommentarer