Sista tentan

Ja, idag skrev jag min sista tenta detta första året jag studerat på universitet. Ämnet var Operativsystem och det gick nog bra, men det är ju inte hela världen att skriva en omtenta. Skrev en omtenta i Introduktion till Programmering och den lyckades jag höja från underkänd till en 5:a, bara två poäng ifrån full pott.

Annars har dagen varit rätt lugn. Det nyttigaste jag gjort idag var att bytt däck, kassett och kedja på racern. Den behövdes också tvättas så det fixades också. Den var rejält skitig, framför allt kedjan, och tror det beror på den olja jag köpte. Sedan är jag fortfarande öm i tummarna då däcken var svåra att montera. Men det positiva är att kedjan och kassetten verkar funka riktigt bra ihop.

Sedan har jag också fått nya MacWorld, fick även säsong 4 av NCIS och Luftslottet som sprängdes. Har faktiskt börjat att läsa Män som hatar kvinnor och den är ju såå bra! Var ju en del saker man har glömt.

Här i staan har det också varit tokit varmt och det är fortfarande 19 grader varmt ute. Imorgon ska det dessutom bli ännu varmare. Jag ska dock jobba imorgon sedan blir det dags för att packa och fixa lägenheten inför min lilla semester neröver.

Är faktiskt fortfarande inte helt frisk samtidigt som Vätternrundan känns farligt nära. Hoppas jag hinner köra lite kvalité pass nu sista veckan. Ner till ????????? blir det förresten en bil jag hyr.

Nä, nu ska jag jag spela lite spel!

Visa kommentarer