Sensationsjournalistiken!

Ja, svår rubrik att stava till och anledningen till den är helt enkelt Expressens VIDRIGA vinkling av vissa artiklar man har på sin hemsida. En handlar om att Expressen anklagar SVT för att välja bort cykelloppet för att istället visa fotboll. Men ALLA intresserade vet ju att man inte kan visa allt på en enda kanal och att visa cykeln på SVT24 är väl knappast att välja bort något.

Jag undrar varför Expressen valde bort att skriva helt om Emmas tidigare framgångar. T.ex. sjätteplatsen på VM 2007. Ett TT-telegram kan ju vem som helst publicera, bara att klicka på några knappar.

Sedan så väljer dom att vinkla det faktum att Emma ska flytta till Norge med sin pojkvän på ett sätt där dom i stort sett anklagar Emma att fly Sverige. Sedan får vi veta att det varit bestämt ett tag. Kan ju även nämna att Emma inte bott i Sverige på flera år så om hon flytt Sverige gjorde hon det 2005.

Finns det ingen som kan FÖRBJUDA Expressen att helt skriva om cykel. Minns även ett tillfälle där dom hade en artikel om Riccardo Riccò men till artikeln hade en bild på Stefan Schumacher, inte första gången Expressen har bild på fel person. Dom har helt enkelt noll-koll!

Visa kommentarer