Senaste nytt!

Ja, det är inte lätt att komma på ett bra rubriker till inlägg som handlar lite om mycket! Då ska vi se. Först och främst är jag sjukt förvånad över att så många besökt min sida, det verkar dock vara så att det kommer många till min sida som vill ha tag på en guide jag skrev om hur man gör ljudböcker som fungerar på iPod. Jag kan heller inte själv ändra inlägget med länken till sidan så jag får väl leva med att det kommer hit en massa folk som inte hittar det dom letar efter.

Jaja, jag har kommit igång med träningen bra nu. Vill verkligen gå ner i vikt, men det verkar vara segt, men det tar väl lite tid i början. Ska kanske skriva upp dagens vikt för att motivera mig ytterligare. Vet dock inte hur mycket mer jag kan träna än varje dag.

Vad mer har hänt, tja förberedelserna inför flytten är redan igång. Har rensat ut en massa skräp jag hittade i källaren och packat ner en hel del i kartonger. Inte visste jag att DVD-boxar kunde väga så mycket. Är ju annars på jakt efter en garderob till nya rummet, och har nog hittat den i form av Ramberg på IKEA, ser perfekt ut.

En kille från LTU ringde mig förresten här om dagen, tydligen en service som gamla studenter erbjuder nya om man har några frågor inför studiestarten. Han verkade dock inte uppskatta att jag ansåg att man hellre bor med tjejer eftersom killar ju kan vara lite stökiga, kanske inte var läge att vara skämtsam där. Jag har annars fått boende i rätt stadsdel, han själv bodde tydligen där och det ska vara ett bra område.

Jag är också sjukt sugen på att skaffa mig en MacBook, men måste ju först spara ihop pengarna men även vänta på att nya OS X kommer och nya iLife. Alltså, måste bara säga att Leopard ser grymt bra ut, massor med härliga funktioner och annat myspys, om ni inte sett det än, kolla in.

Visa kommentarer