Redacted

Ja, då var det dags att öppna bloggen och låta kreti och pleti åter få ta del av mina tankar och andra underliga förehavanden.

Det första jag vill upplysa dig som läsare är att jag lagt ner min offentliga blogg och flyttat över alla dom inläggen till denna istället. Dock med vissa ändringar. Jag har nämligen redigerat innehållet och dolt viss information om mig som person, var jag bott, var jag bor nu och var jag har jobbat. Jag tycker det inte är relevant för andra att ha den informationen.

Sedan så är det bara en wall of text, typ. Alla inlägg kommer du åt genom att scrolla i evighet. Orkar du komma till det första som skrevs den 18 december 2006?

Annars kommer jag väl blogga lite om jobb, singellivet här i ????????? och hur det är att ragga för en kille på 32 år som alltid varit singel. Självklart blir det även texter om Luleå och nördiga saker som att bygga en dator.

Men ni får gärna också komma med förslag på vad ni vill läsa om så länge ni inte vill veta vad jag heter, bor eller jobbar. 🙂

Ni som är nyfikna på detta inläggs titel kolla in denna Wikipedia sida: http://en.wikipedia.org/wiki/Sanitization_%28classified_information%29

Visa kommentarer