Profilbilder

Varit några intensiva dagar med tanke på flytten och därför har det bl.a. inte blivit så många bilder på fina kvinnor. Men jag hoppas ni gillar den jag la ut på Shakira.

Annars ska jag idag skriva lite om profilbilder. Alltså den bild folk använder på t.ex. Facebook eller Twitter för att visa upp sig själva.

Är det bara jag som stör mig när folk använder t.ex. bilder på sina barn eller djur? Eller varför inte parbilder, antingen med någon kompis eller med sin partner. Lika illa är det när folk använder helkroppsbilder som profilbild. Jo, kom på. Men det mest irriterande är nog dom som använder en bild där dom är typ 7-8 år fast dom egentligen är 27-28.

Varför håller man på så för? Jag tycker att profil bilden ska vara en tydlig ansiktsbild på personen kontot tillhör. Vill man visa upp sina barn eller älskling så kan man ju använda omslagsbilden (som den kallas på Facebook).

Som tur är verkar dom flesta tycka som jag men det är rätt irriterande när man ser en grupp om 3 tjejer och man inte vet vem av dom tjejerna som kontot tillhör.

Visa kommentarer