Men piss off då för fan!

Jag träffade under mitt första studieår för första gången en person jag vill kalla för vän. Vi hade liknande intressen och var liknande som person. Eftersom jag hade ett lite bättre boende så hälsade han på rätt ofta, vi snacka om allt möjligt, han drack ofta kaffe och vi hade det skoj.

Men så hoppade han av studierna och flyttade hem till sig långt bort. Jag trodde väl vänskapen skulle fortsätta över nätet då vi spelade en hel del spel ihop. Men efter att han flyttat så ”försvann” han från nätet också. Det tog ett par månader innan han återigen hörde av sig.

Det varade i en vecka sedan ”dog” han helt plötsligt igen. Jag gav det någon dag innan jag försökte få tag på han men hörde inte ett knyst. Inte via SMS eller Skype. Sedan försökte jag mejla och tillslut ringa, då lade han bara på.

Igår blev jag ”tvungen” att åter aktivera min Facebook och upptäckte att han fortfarande var en ”vän” så jag skrev ett kort meddelande till honom. När jag så idag gick in för att se om jag fått något svar så hade han sagt upp vän-relationen.

Jag är minst sagt brydd över vad jag kan ha gjort som han så förbannad att han inte ens vill prata med mig. Som person gillar jag inte såra andra och detta känns ju inte bra för mig, men eftersom han nu inte vill prata om det så kan han fan dra å helvete.

Visa kommentarer