Min hemstad på tapeten

Då har min hemstad gjort en massa andra städer sällskap i det meningslösa våldets klubb när en man i morse sköts i halsen. Som tur var överlevde han övergreppet men gärningsmannen som är misstänkt för mordförsök är på fri fot. Tydligen ska ett 40-tal poliser deltaga i jakten och så många poliser har väl aldrig varit i ?????????.

????????? är ju känt för att vara en idyll med en fantastisk natur för alla typer av friluftsmänniskor. Vi har dessutom ett gymnasium med sportinriktning för alpint, skidskytte och längdskidåkning. Just nu är dessutom tre skidskyttelandslag på träningsläger i ?????????. Bl.a Tyskland med den otroligt söta tösen Magdalena Neuner.

Nog om det.

Det enda som kan komma i närheten av detta skottdrama var en händelse för ett antal år sedan då två invandrarfamiljer (och pizzabagare) hamnade i luven på varandra och beväpnade sig med diverse tillhyggen men jag vet faktiskt inte så mycket om den händelsen. Ryktena man hörde var just rykten och säkert rätt mycket överdrivna.

Annars är det väl vanligt att förfriskade människor pucklat på varandra men att folk blivit skjuten har jag inte något minne av ha hänt så länge ????????? haft statsrättigheter. Då har jag ändå varit intresserad av ?????????? historia.

Visa kommentarer