På rätt väg

Den rubriken är faktisk lite kryptisk och kanske inte så talade för detta inlägg men ja tyckte det passade. Hur som helst känns det som om jag är på rätt väg. Har ju faktiskt inte nämnt det men fick G på Routing & Switching tentan, blev väldigt förvånad och att ställt in mig på att plugga i sommar så det var givetvis en trevlig överraskning, hopps nu även att Operativsystem-tentan gick bra även den.

Idag har jag återigen vaknat i lagom tid men förmiddagen gick ändå väldigt fort. Efter en grötlunch tog jag faktiskt en cykeltur. Pappa hade bjudit in mig att träna på hans jobbs gym, men det fina vädret gjorde att jag bara kände att jag var tvungen att ta mig ut och cykla.

Jag for Forsmorundan och det kändes väldigt bra. Från huset till det man svänger av ner mot älven gick i ett riktigt rask tempo och låg på över 30 km/h och samtidigt kändes det bra! Väl tillbaka i staden och med lite mer backar i benen så skulle jag även ta dagens tuffaste backe, den upp till ???????????????.

Från ????????????? upp till infarten till parkerings-/utsiktsplatsen tog det 12 minuter och 6 sekunder, riktigt nöjd och ett bra riktmärke även om det är ett tag till jag lär köra den nästa gång. (Ner tog det lite drygt 2 minuter.)

Sedan har jag bara slappat!

Funderar just på om det är lönt att kommentera FRA-lagen något mera, men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga än, jag tänker nog ta mig en funderare (något som våra folkvalda även borde gjort) vad nu detta innebär.

När det gäller fotbollen bryr jag mig faktiskt inte så mycket. Tråkigt att det gick så dåligt, men fotboll har med åren blivit ett allt svalare intresse så jag är inte lika engagerad. Det är faktiskt fascinerande att Sverige gång efter annan lyckas ta sig till dom stora mästerskapen. Speciellt med den usla inhemska liga som Allsvenskan är.

Avslutar med lite bilder jag tog uppe på ?????????????.

Visa kommentarer