På omslaget

Ja, jag ska faktiskt påstå att jag inte är lätt att förvåna, och så jätteförvånad blev jag väl inte heller. Men när jag idag var på den lokala kiosken så såg jag nått jag kände igen när jag gick förbi tidningsstället, kunde inte sätt fingret på vad det var och det tog faktiskt några sekunder att upptäcka det.

Men på omslaget till en av Sveriges alla glamour/herrtidningar så såg jag en gammal klasskamrat. Hon hade större bröst och var lite smalare men när jag väl såg namnet på henne så jag det ju inget snack om saken att jag gått i samma klass som henne.

Det klart man höjde på ögonbrynen och lite surrealistiskt var det allt, men skulle jag fått välja någon av min klasskamrater så skulle det garantera vara hon som skulle göra något liknande. Hon var ju speciell redan i skolan och sökte hela tiden uppmärksamhet.

Måste väl också erkänna att jag tyckte hon var riktigt snygg första gången jag såg henne och jag var väl intresserad, ett tag, men när man väl lärt känna henne så var hon inte så mycket att ha annat än till ögongodis.

– Men vem fan är det jag pratar om då? säger säkert en av er två som besöker min sida, men eftersom jag vill vara anonym och inte ge er för mycket ledtrådar till min identitet tänker jag inte avslöja det.

Visa kommentarer