OS är över

Är väl lika bra det, så dåligt som det gick för Sverige. Å andra sidan är jag inte överaskad och var ju förberedd på att Sverige inte skulle ta några guld. Helt överaskad är jag inte heller över dom två cykel-silvren. Tråkigt dock att den cyklist jag trodde mest på innan, Fredrik Kessiakoff, inte alls fick till det i gårdagens MTB-lopp.

Nu är det bara att se fram emot Vueltan som börjar nästa helg, hoppas att Contador kan ta hem den. Då har han vunnit alla dom stora tourerna i och med att han vann Tour de France ifjol och Girot i våras. Årets Le Tour fick han ju inte ställa upp i.

Annars är jag väldigt förvånad över att det fortfarande är så många som besöker min lilla sida. Inga verkar dock komma hit för att läsa om mig. Men det gör mig inget. Men det verkar som om det inte värt all den tid jag lade på att fixa till en snyggare gästbok, den är faktiskt het oanvänd, bara en bekant som testat den som skrivit i den.

Visa kommentarer