Operation: Nystart!

Vet inte riktigt om det är en bra titel på ett blogg-inlägg men så blev det. Detta kommer förmodligen bli ett ganska långt inlägg. Sitter på altanen nu då jag tyckte det lät som en bra idé men det är väldigt ljust här ute men börjar vänja mig.

Ska väl kanske börja med söndagen, vi steg upp rätt tidigt i Motala, men man kände sig ändå utvilad. Eftersom det mesta redan var packat kom vi också iväg i bra tid, redan vid 07:45 styrde vi Nissan-bussen norrut. Å det gick fort hem faktiskt, dom gånger vi stannade var det inte länge och det var väldigt lite trafik på vägarna. Vid 2 var vi i Sundsvall där stannade vid Sibylla för att äta lunch och sedan var i hemma redan vid halv fyra.

Det var riktigt skönt att vara hemma efter mitt utflykt till Motala. Nu fanns ted tid att åter installera sig i ????????? för ytterligare en vecka innan jobbet börjar den 23:e.

Måndagen blev en riktigt latdag, sov till tio och lunchen blev sen, lite väl sen kanske. Gjorde väl faktiskt inget vettigt.

Igår blev jag lite mera aktiv, frukost lite tidigare men framförallt en lunch vi en mera normal tid. Blev förresten pizza, en Vesuvio denna gång. Har med andra ord ätit mina pizzor för ett tag framöver. Sedan for jag ner på staden med lillasyster. Jag ville kolla lite efter Coldplays nya skiva, men den var dyr och har fått medioker kritik. Å inte heller Rihanna’s uppdaterade version av albumet ”Good Girl Gone Bad” fanns att köpa.

Det blev dock en träningsdagbok. Jag har ju rätt bra kunskaper om hur tränings ska skötas för att komma i form, men jag har alltid varit dålig på att sköta en träningsdagbok. Förhoppningsvis ska det bli skärpning från och med nu. Passade även på att ta en glass och köpte sedan några Smirnof Ice.
Sedan på kvällen blev det ett träningspass med farsan.

Idag då, ja, jag har inte latat mig. Klev upp i ännu bättre tid och sedan har jag fixat lite på rummet, var väl lite väl stökigt. Har även tvättat. Sedan har jag tagit lite bilder på huset och utsikten. Den är riktigt fin måste jag få säga! Är väldigt varmt här, men inte så mycket sol. Ska se om det blir en tur på cykeln idag också!

Förresten, fotbollsspelaren och ?????-proffset ???? ???? köpte ju en tomt bara några hundra meter från där jag är nu, och nu har tydligen byggandet av huset kommit igång! Lite underligt är det allt. Huset ska tydligen stå klart till jul och då lär ju dom vilja fira sin jul där.

Verkar också som om en del av dom svenska längdskidproffsen är i staden. Britta Norgren, Emil Jönsson och Charlotte Kalla hjälper tydligen till med Sommarskidskolan på ?????????????.

Förresten, detta har jag ju inte berättat. Jag skapade ett forum till Campus Skellefteå som Campusutveckling gillade ganska mycket och den är nu det officiella forumet. Ganska nystartat med få användare men blir förhoppningsvis ändring på det till hösten. Ska idag också försöka få tag på Avis i Skellefteå för att se om dom har en bil som behöver köras dit.

Nu börjar det åska och bli kallare, typiskt, jag som just hängde ut tvätt!

Då var jag klar, en bra bit efter jag började skriva inlägget. Tar ju sin lilla tid att få in bilder å skriva text till dom! Nu har det dessutom börjat regna så jag fick ta in tvätten!

Visa kommentarer