One Angry... who?

ME!

Men vem jag är hoppas jag är en väl bevarad hemlighet. Tja, så värst arg är jag väl ändå inte, men less och bara på dåligt humör. Själva rubriken refererar annars till sista avsnittet av tv-serien Veronica Mars som hette ”One Angry Veronica”.

Anledningen till att jag refererar till den är att för någon vecka sedan kom säsong 3 i en svensk DVD-utgåva. Som förresten hade ett underligt feltryck på ett av omslagen, avsnittet ”Lord of the PI’s” heter av någon underlig anledning ”Lord of the TT’s” Jag bara WTH!

Förresten, tydligen är många svenska VM fans upprörda över att serien inte släppts som Digi-pack! Jag förstår inte hur någon kan förespråka Digi-pack före slim-pack (vi kan väl kalla det för det). Idioter! Digi-pack är så ju så jävla omständligt!

Sedan är jag förbannad på både Aftonbladet och Expressen har folk som direktkommenterat VM på respektive hemsidor. Folket som dom sedan valt ut som ”kommentatorer” kan omöjlig ha stått på ett par skidor, kanske ens aldrig sett snö. Den sport dessa ”journalister” har hållit på med kan på sin höjd vara lite fotboll som små knattar. Vore fan bättre att dom lämnade över kommenterandet till dom som kan sporten så slipper vi dåliga och dumma rapporter.

Givetvis var dagens missräkning från Kalla ett ”Fiasko!” och ”Flopp!”. Men kan man något om skidor och konditionsidrotter vet man att det inte är så lätt. Sedan så ska alla jävla äckliga Svenssons leka experter när dom skriver sina kommentarer i anslutning till ”artiklarna”. Dessa äckel kan bara kallas för internettroll som inte är intresserade av någon som helst diskussion eller fakta, dom bara spyr ut sin galla och skapar dålig stämning.

Det var väl faktiskt när jag jobbade med support hos en internetleverantör jag upptäckte hur dumma faktiskt den vanliga svensken är. Dom tror att dom kan allt och vet definitivt hur det ska fungera men oftast så har dom noll koll! Ja, ett ADSL-modem ska sitta i första jacket t.ex! Jag själv vet att jag inte kan allt och då frågar jag någon som vet, men när dumma kunder inte kan erkänna sina egna begränsningar blir dom bara ännu dummare!

Ett annat bevis på att många är dumma och äckliga är det faktum att folk med hund inte vill ta hand om skiten. Läste i Aftonbladet om hundskiten i Malmö och det var fan inte trevligt. Vad tänker ni äckliga ägare på när ni inte plockar upp skiten efter er ”kära” hund! Dessa ägare borde inte få ha hund! Nu är problemet inte lika stort här men likväl finns det högar med hundbajs längst med gångvägarna. Här om dagen räknade jag till 10 st högar på bara 100 meter!

Ett mail:
Fick faktiskt ett mail här om dagen och nu kommer ett svar!

Från: Jonas

Eh, haha, hur hamnade jag här? Satt och sökte efter Britta Norgren och … voila! Skönt att se att det finns andra som förstår storheten med Sanna Kallurs rumpa då 😉 Eller har du ”paxat” den?

Snyggt WordPresstema

Ja, det som verkar dra folk till min lilla blogg är skidåkarna och skidskyttarna det knappt skrivs något om. Sedan hade jag paxat Kallurs rumpa om hon varit singel. Verkar ju dock leva i ett stadigt förhållande med sin sambo! 🙁

Annars kan jag meddela att jag efter ett par månaders jakt på bilder kommer lägga upp en del på snyggingen och nya ”älsklingen” Emma Johansson. Fan, hon ser riktigt bra ut! Håller dock Charlotte Kalla som en hetare babe då jag tycker hon har lite snyggare kropp!

Lite småsaker!
– Det heter PLÅNBOK absolut inte börs! En börs är antingen en plats för handel av värdepapper eller en läderpung där man på medeltiden förvarade mynt! Vakna upp och känn doften av att vi lever i 2000-talet.
– Det heter OSTBÅGAR absolut inte ostkrokar! Jag lovar!

Sist men inte minst: VÅGA VÄGRA FACEBOOK!

Visa kommentarer