Oinspirerad

Det är nu hela tre veckor sedan jag skrev inlägget nedan. Då kändes det mesta bra, det gör det inte längre, vad det beror på vet jag dock inte. Skrev ett inlägga förra veckan men valde inte att publicera det här, det ligger på min anonyma blogg istället. Direkt efter inlägget hade jag rätt mycket inspiration och jag funderade helt klart på att skriva mera och vara mera öppen. Men sedan blev det alltså sämre igen. Jag hann dock (dock är ett ord jag använder alldeles för mycket när jag skriver, men det är ju en del av den jag är) skriva en ganska lång lista på vad jag vill blogga om och kanske det är längden på listan som har fått mig fundera för mycket.

Sitter och funderar nu vad som egentligen hänt sedan jag skrev inlägget och jag kan då inte komma på något. Jo, jag fick lite besök av mina föräldrar och lillasyster på genomresa på väg till Umeå. Mina föräldrar skulle vara barnvakt till Olof och Elin, deras idag nu 10 månader gamla, barnbarn. Jag bjöd på Tacos och glass till efterrätt. Trevligt var det.

Något mer som inte hänt är att jag inte tränat, tyvärr har en ny ganglion börjat växa till sig i min vänstra handled, inget skoj. Opererade ju bort en förra sommaren (bild nedan). Jag visste att den kunde komma tillbaka men den jag hade var så stor att den faktiskt var ett problem, får se hur stor denna nu blir. Den har i alla fall slutat växa och irriterar inte lika mycket längre.

Så, 13:e augusti är det dags för Cykelvasan. Jag får faktiskt bila ner själv då övriga från klubben åker hem redan på lördag eftermiddag, och eftersom jag startar 11:30 kan det bli svårt för mig att hinna i mål innan dom vill åka hem. Mitt mål är också att ta mig runt, inte bli helt slut.

Annat som har hänt i sommar är att jag byggt ihop en ny dator. Det blev en vit en, och ny skärm också, en Dell. Den gamla sålde jag i helgen. Jag byggde om den, köpte ny CPU-kylare och installerade nytt moderkort. Rengjorde den också väldigt noga med luft. Satt en del damm i fläkten till grafikkortskylaren. Sålde skärm, dator, tangentbord och mus plus lite till en kille som jag tror kommer bli riktigt nöjd.

Mitt nya vita monster har ett Z68 moderkort från Asus, Asus GTX 560Ti, Intel Core i5 2500K, Zalman CPU-kylare och Corsair AX850 PSU. Grymma grejer. Kommer med lite utförligare specifikation senare. Köpte mig en annan dator också i sommar, en cykeldator, med pulsmätare. Sjukt nöjd, trådlös är den och den mäter även kadens.

Nästa projekt blir att jag ska göra om ovanför trappan, en andra hall ska jag skapa där. Köpa hylla och en tamburmajor. Jag vill även köpa nytt ”skrivbord” till datorn och även där blir det nog en hylla istället för hurts/lådor i bordet.

Något nytt som jag faktiskt redan köpt är en ny musmatta, nämligen SteelSeries SX. Fick nog tag på ett av få kvarvarande exemplar då SteelSeries beslutat att sluta tillverka den. Synd det, för ”mattan” som är gjord i aluminium är sjukt jävla bra. Kostar dock där efter.

Det blev ett rätt okej inlägg ändå tror att jag känner mig så oinspirerad.

Visa kommentarer