Nytt om flytten

Ja, idag hade ju äntligen min hyresvärd öppnat efter att dom haft semesterstängt och jag ringde ju direkt för att säga upp lägenheten. Dock så kunde dom ju inte lova att jag inte behöver 3 månaders uppsägning, men att dom skulle försöka hyra ut den så snart som möjligt.

Så, är det någon som vill ha en etta i ????????? på 35 km2 med centralt läge och bra hyra, hör av er till ??????? ?????????????????????. Lägenheten kommer finns tillgänglig från 20 eller 21 augusti, men annars är det väl 1 september som gäller.

Jag har även på morgonen pratat med min bovärd som jag ska ha i Skellefteå, alltså den personen man vänder sig till om man har frågor ang. sitt boende. Det ska tydligen finnas garderober i rummet så någon sådan behöver jag alltså inte, hoppas den jag nu beställt går av avboka, sedan ska det finnas ett cykelförråd och vanligt lägenhetsförråd, men man undrar ju om man vågar ställa två tävlingscyklar i sådana ställen.

Visa kommentarer