Ny vecka

Ja, då var det ny vecka och vi fick idag vår första föreläsning i Operativsystem. Verkar bli en rätt lugn kurs med en minst sagt speciell lärare. Han hatar tydligen Windows så vi ska få leka mest med Linxu och UNIX, tydligen ska vi pilla med Ubuntu (som jag faktiskt testade att installera på mitt USB-minne och lyckades) och samt Solaris som är ett UNIX OS. Vi började ganska lungt, för lungt då vi (läraren) behövde dra över tiden med 20 min.

Annars var det ett ruskväder här i Ske-å. Fan, det kändes som om det var mitt i vintern men blåst och snö som kom horisontellt. Med andra ord ingen tur ute på cykeln.

Har väl också gjort klart vilka dagar jag ska jobba denna månad. Lär ju inte bli lika mycket som förra månaden men man kan säkert få några flera dagar (eller timmar) om man känner för det.

Sedan har jag sett på hockey ikväll, kul att LHC vann, jag hoppas även dom vinner SM. Pappa är ju från Linköping och jag har mina farföräldrar där nere så man har ju spenderat en hel tid i LKPG. Att jag bodde där själv i två år har säkert också betytt en del till att jag hoppas att dom vinner. Fasen jag hade ju avslutningen i den dåvarande Elitseriearenen bara några hundra meter från min skola. Nya Cloetta Center (fyndigt namn förresten) har jag bara sett från utsidan.

Visa kommentarer