Ny stad, ny skola, nya människor...

Ja, det har varit mycket nytt. Den främsta anledningen till att jag uppdaterar först nu är att jag inte haft tillgång till internet från min dator och att sitta på en skoldator med skitwebbläsaren IE 6 var inte aktuellt.

Jaja, ska försöka sammanfatta lite av det som hänt under nästan två veckor.

Först och främst dock det ju lite tid att packa ur lägenheten, jag hade sjukt mycket grejer som skulle med och allt fick jag faktiskt inte med mig. Sedan så på torsdagen gick färden upp till Skellefteå (16:e var för övrigt mors födelsedag). Väl i Skellefteå blev jag ju lite besviken på att rummet inte alls var så stort som jag trott (flera andra hade även dom missförstått) så det blev så att saker fick åka med tillbaka till ?????????. På kvällen där åt vi sedan middag för att fira både mor och lillasyster (som fyllde 17:e).

På fredagen så blev det bara det sista som fixades i lägenheten innan mor, far, syster och hennes pojkvän som kommit ner från Luleå på väg till Umeå där han pluggar, styrde kosan hemåt.

Vad som hände dom kommande dagarna är idag lite svårt att minnas, men det handlade väl om att göra sig bekant med staden och området där jag bor. Hitta en bra affär, en bankomat etc.

Sedan på fredagen var det då dags för Upprop och annan info på dagen innan Nollningen på kvällen satte igång med grillning med trevligt sällskap och högljudda sånger. Gjorde även ett besök på kårpubben Traversen, ett trevligt ställe, kanske lite litet.

Tja, på torsdagen sedan var det dags för matte och lite annan info från PK (Programkordinatorn). På kvällen var det lekkväll men jag somnade så den missade jag. Dagen efter, i fredags så fick vi lite information om hur datorerna på campus fungerar och ett passerkort som ger oss tillgång till alla datasalar 24/7. På fredagskvällen var det då dags för Kastkväll vilket var skoj.

Sedan i Lördags gjorde jag stan och satt även vid en dator på Campus. Har sedan dess inte varit med på någon Nollningsaktivitet men ska på sittningen på fredag i alla fall.

När det gäller klassen verkar den bra. Dock väldigt många att hålla reda på. En av killarna ska jag med på bio ikväll och se Simpsons filmen. Ska bli skoj. Det kan ju inte bli fel Simpsons är skoj, ingen reklam och en hel långfilm… Säger som Homer, Wohoo!

Jo, har ju ännu inte fått några sambosar, men dom kommer väl till helgen. Annars kommer jag inte på nått mera att skriva just nu!

Visa kommentarer