Ny DVD-spelare

Ja, efter en hel del tids av strul beslutade jag idag att köpa mig en hel ny DVD-spelare modell enkel. Det blev en Philips DVP3142 som jag köpte på ElGiganten. Den är rätt liten och har väl allt jag ville ha. Den har dock inte DTS eller en HDD som den tidigare Centrum-skiten hade. Men en del saker finns på den som jag saknat.

Framför allt ett minne som gör att man kan stänga av spelaren mitt i det man tittar på och sedan fortsätta där man slutade se. Även om man tittat på något annat emellan. Detta fungerar på dom fem senaste skivorna man haft i spelaren. En annan bättre sak är en betydligt mycket tydligare dosa.

Den ”gamla” var full med knappar och hade inte någon som helst logiskt design. Ja, det är ju sista gången jag köpt en B-märke när det gäller elektronik.

Visa kommentarer