Ny design

Ja, det är dags att ge sidan en ny design. Mest för att jag har bestämt mig för att utveckla sidan och ägna mig mer åt mina intressen. Det är inte alls så att jag inte gillar den nuvarande designen, den var varit riktigt bra men kände att en ändring av designen är på sin plats.

Så, under ett tag sidan kanske ser lite underlig ut innan jag fått allt på plats. Jag kommer nog dock inte bry mig så mycket att översätta och pilla med sånt denna gången. Men känner jag mig själv rätt så vet jag inte om det går att hålla mig från det.

Detta blir även första gången jag ska göra om sidan med min MacBook jag haft i några månader nu utan att ägna mig så mycket åt att pilla runt med den på hemsidor. Är ju så van att göra det på ett speciellt sett på min PC och det går ju inte eftersom dom program jag använt mig av inte finns till Leopard.

Nog om det, nu är det dags att förändra!

Visa kommentarer