Ny Dator! Wohoo!

Ja, då var datorn ihopbyggd och funkar nu som den ska, efter en del strul, dock inte mitt fel. Tror jag. För det första så var en av kablarna från nätagget för kort så det fick jag lösa först, för det andra var det något knas med DVD-läsaren/brännaren. Efter att jag installerat Vista (ja, hemskt va) så fick jag BSOD hela tiden.

En bekant tog sig dock hit och efter en hel del felsökande så visade det sig att det var DVD:n som var boven i dramat. Men efter att ha uppdaterat Vista och kopplat in den igen så fungerade det som det skulle.

Sedan var det då dags att idag installera dom två HDD jag hade in min gamla dator. Det strulade också lite men det lyckades jag lösa snabbt. Så nu sitter jag och försöker få till Vista så som jag vill att den ska bete sig.

Specifikationer:
Chassi: Antec Three Hundred
Moderkort: ASUS P5N-D
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600
Grafikkort: ASUS GeForce 9600GT
Nätagg: Ace Raw Deal 520 W
RAM-minne: Corsair 4GB (2×2)
HDD: Seagate Barracuda 7200.11 500GB SATA (Totalt 1070GB med mina gamla HDD:er)
DVD/CD: Samsung SH-S223F
OS: Windows Vista Business SP1 64-bit

Visa kommentarer