Ny adress, ny design.

Jag har tidigare haft en hemsida under mitt namn men jag har valt att lägga ner den, dels för att jag inte kände att jag skrev så mycket på den och för att jag helt enkelt inte längre ville ha en hemsida som hade mitt namn som domännamn. Tidigare har jag också varit väldigt noga med att själv fixa designen då jag vill ha det på ett speciellt sätt, när det gäller rubriker och datum och sånt, meta som det ibland kallas. Men nu ska jag försöka använda detta tema utan att ändra på nånting.

Vad jag kommer fylla min hemsida/blogg med får framtiden utvisa men tanken är att jag ska samla alla mina tidigare bloggar under en och samma blogg. Tidigare har jag haft en privat och officiell hemsida, en hemlig sida på WordPress.com där jag skrev mer öppet om mina tankar men där jag var anonym, jag har även haft olika sidor om cykel som främst inriktat sig på mountainbike, jag hade och en blogg där jag postade så kallade promotionbilder från filmer och tv-serier.

Så, det är väl inlägg om det man kan förvänta sig hitta här. Jag funderar även på att skriva mera om laget i mitt hjärta Luleå Hockey som jag varit ett stort fan av sedan första halvan av 90-talet. Tanken är också att jag vill skriva mer om TV-serier jag följer och vad jag tycker om dom, hade tidigare en sida om TV-serien NCIS men den lade jag ner för jag vet inte hur länge sedan men nu vill jag skriva mer även om andra TV-serier jag följer, kanske någon får något tips.

Namnet på sidan är kanske lite kryptiskt med det är det användarnamn jag brukar använda när man måste ha användarnamn på internet. Så, om du verkligen vill veta vem jag är så är det nog inte så svårt att ta reda på men jag kommer inte ha någon OM MIG sida om jag brukade ha på min förra hemsida.

Sådär ja, då har jag kommit igång. Det kommer nog dock ta ett tag innan sidan verkligen hittat sin form och plats på internet och jag håller fortfarande på att lära mig detta temas olika funktioner.

Visa kommentarer