Nu ska vi se!

1,5 vecka kvar, sedan börjar något nytt. Men vad det är vet jag själv inte riktigt…

Hur som helst, några saker som jag tänkt blogga om tidigare men alltid glömt bort.

Det första är att jag inte gillar att man som polis eller liknande myndighetsperson går med t.ex. turban, slöja etc. Jag har inget emot religionsfrihet eller liknande men när man är t.ex. Polis så ska man vara det med allt det innebär, man bär en uniform och det är för att visa att man är en person man kan vända sig till. Jag tycker det inte är en rättighet att ta med sig sin religion till jobbet när man är Polis. Men nu i dagens PK samhälle är dessa åsikter väl fy fy… Men det skiter jag i.

Det andra är lite roligare, det är Postens små gulliga bollar som studsar runt i reklamfilmer för att illustrera olika typer av postförsändelser och tjänster. Jag tycker dom är riktigt jävla söta!

Visa kommentarer