Ni förstörde mitt liv!

I flera år har jag funderat på att jag skulle skriva en bok om mitt liv. Det är ju aldrig något som kommer bli verklighet, men det känns skönt att kunna ventilera det. Jag har haft flera funderingar på vad boken skulle kallas och om den ska skrivas under seudonym eller inte. Just nu känns det som inte!

Man skulle skriva ett kapitel om varje idiot som såg till att förstöra mitt liv. Jag förstod heller aldrig riktigt syftet, vem fan var det som fick ut något av att mobba mig. Eller dom fegisar som inte stod upp för mig och sa ifrån att det var fel det som hände.

Inte konstigt att jag haft svårt att lita på folk eller anförtro mig om privata saker.

Jag har också funderat på att tacka ja till en eventuell inbjudan som alla har 10 år senare efter man gått ut skolan, men så skulle jag skriva ett litet tal så jag kan skälla ut alla idioter.

Inget lär ju ske, men det är skönt att tänka högt!

Visa kommentarer