När vänder det?

Det är verkligen en hiskelig tid sedan jag senast skrev ett inlägg på min offentliga blogg. Jag tappade nog suget men är inte helt säker på vad som hände. Nu ska jag inte försöka skriva ett allt för långt inlägg för det gillar nog inte folk att läsa.

Om man känner till WordPress ser du nog att jag använder designen Twenty Twelve och jag måste säga att jag verkligen gillar den. Den är ljus, går och avskalad. Jag har dock ändrat lite på designen, då jag vill ha dag och ett annat datumformat direkt under rubriken fixade jag det. Men så lite som jag ändrat på denna har jag nog aldrig gjort.

Nu tänkte jag skriva lite om rubriken, jag var ju arbetslös när jag senast skrev ett inlägg och jag är faktiskt arbetslös även när detta inlägg skrev. Men jag hade ett jobb där ett tag på ett litet företag och skulle väl jobba med IT-support, så mycket jobb var det dock inte och när företaget fick problem med ekonomin avslutades min provanställning.

Som om det inte var nog med det så är jag nu även sjukskriven. Det är samma sak som förra gången men nu hoppas jag det inte blir en lika långvarig sjukskrivning och när den avslutas den 13:e januari ska jag nog kunna stå till arbetsmarknadens förfogande den 14:e.

När detta inlägg skrivs sitter jag faktiskt i ????????? där jag firat jul och nyår och nu väntar på att datorprylar till min mor anländer så jag jag bygga ihop hennes nya server. Men Inet verkar ha problem och har bara skickat chassit (i fredags) men resterande komponenter som fanns i lager när vi beställde den i torsdags har ännu inte skickats.

Så, vad fick jag i julklapp? Jo, dels blev det en Peak Collage-tröja jag önskat mig, tyvärr och konstigt nog, var den för liten, så har skickat tillbaka den och väntar på en större. Jag fick nya fina cykelhandskar i Windstopper, även dom önskade jag mig. Dom jag har nu är helt utslitna. Jag fick även filmerna Sin City och The Avengers på Blu-Ray. Sist men inte minst fick jag en hel del pengar och har redan investerat i ett par tunna täckbyxor man kan ha när man motionerar ute när det är lite kallare.

En annan överraskning som jag fick veta under helgen var att mina föräldrar ska ge oss barn en slant varje månad för att fira att det är 40 år sedan dom träffades. 2012 var det 35 år sedan dom gifte sig.

Vad mer så hoppas jag kunna skriva lite friare och faktiskt vad jag tycker, men det beror bl.a. på att jag tagit bort mitt efternamn helt från bloggen och även från Twitter. Om folk listar ut vem jag är så gör det inte så mycket, men man ska inte kunna hitta hitta hit genom att söka på mitt namn.

När detta skrivs är heller inte sidan offentlig, har en del jag vill få fixat innan sidan öppnas. Men jag vill ha lite inlägg och skriva av mig så jag inte glömmer bort vad som hänt och vad jag tänkt på.

Visa kommentarer