MW2 var en stor besvikelse!

Call of Duty: Modern Warfare 2 är en stor besvikelse. Var helt klart det spel jag sett mest fram emot av alla spel. Men oj vilken besvikelse. Det började med att jag inte fick mitt spel på tisdagen trots att jag bokat redan i juli.

Singleplayer upplevelsen var otroligt frustrerande, dels var HUD:en undermålig, det var också sjukt enkelt att dö. Helt plötsligt kunde man ligga där död utan att man en fått en chans att reagera. Hade man skjutit alla man kunde under framryckningen ploppade det likväl fram en bakom ryggen på en och sköt en i huvudet. När det gäller storyn var den så osammanhängande att det nästan blir kalkon av det hela. Dessutom var kampanjen sjukt kort.

Har också upplevt en väldigt irriterande bugg i både SP och MP som gör att spelet minimeras men fortsätter i bakgrunden. Vet inte hur många som dödat mig i MP när det hänt. När det sedan gäller MP så är det ju bara fånigt att de inte fixat dedikerade servrar och bara 12 spelare på varje server. Fan ibland kan man ju springa runt som en galning och leta motståndare. Otroligt svårt också att få en stabil anslutning. IW och Activision har skjutit sig i foten.

Så, ni som valt att bojkotta CoD: MW2 Grattis!!! Ni kommer inte sakna något!

Visa kommentarer