Mot ...

Då ska vi se. Detta inlägg borde jag verkligen skrivit för länge sedan men bättre sent än aldrig som man säger, även om det sällan faktiskt är så. Påminner ju faktiskt en hel del om Post Hoc, Ergo Propter Hoc.

Hur som helst. Jag ska alltså flytta till ???????????? och börja arbeta på Landstinget Västernorrland (LVN) med IT-support. Det är i stort sett samma sak jag gjorde på Aftonbladet men nu ska jag alltså göra det på Landstinget istället. Det ska bli riktigt kul.
Lite spännande också att få göra ett drogtest, mitt första. Ska inte gå in på detaljerna allt för mycket men den ena delen fick jag faktiskt göra om.

Så, ???? ska alltså bli min nya hemstad. Har hittat en riktigt bra lägenhet och runt allt det där hade jag en hel del flyt. Lägenheten är en 2:a på 70 kvm och har faktisk havsutsikt. Den har även egen ingång men ligger ändå på andra våningen. Vidare var den också ansluten till ????????????? Stadsnät och jag hittade en tjänsteleverantör som kunde leverera 100/100 med statisk IP, härligt. Förhoppningsvis kan jag också få tag på några HD-kanaler, men det är inte lika viktigt.

Flyttlasset går på måndag och sedan börjar jag den 8:e november, känns bra att ha en vecka för att få i ordning mitt nya hem. Jag ska dock möta min nya chef på onsdag nästa vecka och förhoppningsvis skriva kontrakt då. Tydligen får LVN ta lite tid på sig att fixa det, och igår var det inte klart. Själva flytten ska nog heller inte bli lika jobbig som förra gången då nästan allt är magasinerat och jag behöver inte heller städa på samma sett.

Förresten, om ni tittar på bilden ovan så ser ni högt upp till höger 4 större bostadshus. Min lägenhet ligger nedanför dessa. Kommer med andra ord få nära till skog. Synd bara då att jag inte har någon mountainbike. Men det är ju ändå vinter snart och kanske blir lite längdskidor istället. Men jag ska förhoppningsvis ha råd med ny MTB till våren, men det får inte vara någon allt för billig sak.

Visa kommentarer