Mitt liv som resande i tjänsten

Sitter på tåg och ska så göra i drygt två timmar till då mitt liv som resande i tjänsten har tagit sin början på allvar. Resan började faktiskt redan igår då jag flög ner till Sthlm för att kunna ta tåget nu på morgonen med resten av mina kollegor.

Vi är på väg till Karlshamn där vi ska bo för höstens första migrering i det projekt jag är anställd. Det ska bli intressant att komma ut till verksamheterna och se hur det ser ut där och samtidigt få en introduktion på hur en migrering ska ske.

Nu är det ju så att alla migreringar är olika då alla verksamheter inte gjort på samma sätt, men det är lite av utmaningen och spänningen. Nu är ju detta bara ett projekt fram till jul men jag ju inget annat jobb på G och det kanske blir så att dom vill ha mig kvar efter projektet.

Annars är det faktiskt inte så mycket som har hänt, det blir ju så när man är singel och har rätt enkla intressen. Jag har försökt cykla en hel del och det känns sjukt bra faktiskt.

Tyvärr kommer det väl bli problem nu under hösten att hålla igång då jag kommer resa så mycket men jag hoppas kunna komma ut på helgerna och att det finns gym på hotellen jag kommer att bo på. Hotellet i Karlshamn verkar ha ett litet gym jag får se till att utnyttja.

Sedan nästa vecka ska migreringen faktiskt ske i ????????? så då får jag se till att cykla en massa. Är det dåligt väder finns det bra kläder att ta på sig.

Något jag hoppas med denna anställning är att leva snålt och tjäna bra med pengar så jag nästa år kan uppgradera min cykel och utrustning. Det jag verkligen behöver är ny ram, ny hjälm och nya skor.

Ramen för att den knakar som fan i vevlagret. ”Problem” är att den ram jag vill ha har kabeldragning inne i ramen, även för skivbromsarna, och jag måste då lufta dom vilken jag absolut inte kan, måste lösa det med andra ord.

Hjälmen för att den är rätt gammal (8 år) och jag litar inte riktigt på att den kommer skydda så bra om olyckan är framme. Även skorna är 8 år och har börjat blivit uttänjda och sitter inte lika bra på foten längre.

Sedan skulle jag givetvis inte ha något emot nya hjul (Fulcrum) och ny komponentgrupp (SRAM XX eller Shimano XTR) men det är inte alls lika prioriterat.

Tog lite tid att skriva detta inlägget och nu är det inte 2 timmar kvar till Hässleholm.

Visa kommentarer