Min Nya Cykel!

Efter nästan ett och ett halvt år sedan min hemmabyggda BH blev stulen mitt på ljusa dan utan för jobbet har jag åter igen en MTB i min ägo. Äntligen! Jag är nu en stolt ägare av en Full Dynamix Magic Race med komplett SRAM X0 grupp, Mavic Crosstrail hjul, gaffel från Rock Shox av modellen Reba RL, sadel från Selle Italia och övriga komponenter från FSA. Det enda som saknas är pedaler, och det kommer bli Crank Brothers Egg Beater SL, som enligt mig är världens bästa pedaler, i alla fall för MTB-cykling.

Jag hade vissa krav på min nya cykel och dessa var att komponentgruppen skulle vara minst SRAM X0 respektive Shimano XT och ramen skulle vara av kolfiber och var det SRAM så var Trigger-reglage ett måste. Sedan fick givetvis inte de övriga komponenterna var allt för dåliga.

När nu kravspecifikationen var klar började jag titta på alternativen. Från början var jag väldigt sugen på en modell från Canyon men det var fortfarande tidigt på säsongen. Men när första numret av Kadens dök upp för några veckor sedan med CykelGuiden för 2011 blev det enklare att jämföra det olika alternativen. Till slut föll jag alltså för Full Dynamix Magic Race.

Visa kommentarer