Mikro-SIM beställ IGEN!

Dag 18 – FÖRSENINGAR

För det första fick jag aldrig något Mikro-SIM kort från Telia och tog då kontakt med dem. Strulet var att jag har tjänsten ID-hantering och att den var tvungen att avbeställas innan Mikro-SIM-kort kunde beställas. Detta var det dock inget tjejen sade när jag beställde. Hur som helst har nu avbeställt ID-hantering och Mikro-SIM-kort ska vara på väg.

Sedan så skulle min iPhone 4 skickats igår, den 23:e, men det har den ännu inte gjort. Jag vet inte vad det beror på men eftersom jag även beställde en docka till telefonen kanske det tar lite extra tid att para ihop de olika varorna.

Jag vet nämligen folk som bara har beställt telefonen och gjort det efter mig och fått sin levererad till Borderlinx redan.

Sedan upptäckte jag också att jag inte längre kan avbeställa telefonen (Your item(s) have already been prepared for shipment, so they cannot be cancelled.) och då känns det ju som om den kommer att skickas snart. I min iver funderade jag nämligen på att avbeställa telefonen och köpa när den kommer till Sverige men nu är alltså inte det ett alternativ.

Jag återkommer när något nytt har hänt.

PS: Bli inte orolig om reservationen av pengarna försvinner från internetbanken, kolla då att beställningen finns kvar. Gör den det efter ett par dagar så är det ingen fara.

Visa kommentarer