Men håll käften för fan!

Ja, det är dags för ett ilsket inlägg.

Fast sådär jättearg är jag kanske inte, även om jag förmodligen borde. Får se också hur långt det blir, och hur välskrivet. Risken är stor att det blir lite väl mycket fel i detta inlägg.

Hur som helst. Kommer precis hem från jobbet. Gick lite tidigare idag eftersom jag har friskvårdstimme. Men såklart skulle K börja bråka. (Ja, K är första bokstaven i personens förnamn). Men K ska bara hålla käften. Att ha mage att klaga för att jag går hem en timme tidigare för att motioner samma dag som han (ja, självklart är det en gubbe) själv släntrar in 1,5 timme efter han skulle börja! Håll käften lixom!

Dessutom är det full bemanning på arbetet och när ingen annan har gått hem förstår jag inte hur han kan klaga på att jag slutar tidigare.

K är nog också en av personerna som faktiskt arbetar minst när han ska sitta i telefon. Jag har länge undrat vad i helvete han håller på med dom gånger han springer iväg på något ”viktigt” uppdrag. Jag tror fan han 50% av sin telefontid faktiskt inte sitter där han ska.

K är den som jobbat längst på arbetsplatsen och det är inte svårt att se. K måste vara en av Sveriges lataste människor. Han har vuxit fast i arbetsplatsen och ingen vågar göra sig av med ogräset. Ingen vågar ha någon annan åsikt än K, hur befängd den än må vara. Han är allsmäktig. Han är kung. Han är så jävla patetisk.

Det är inte många dagar i veckan han faktiskt börjar den tid han ska. Men jag orkar inte bry mig. Men chefen borde, men jag tror inte han vågar.

Kom igen K, skärp dig and Don’t Be a Dick!

Visa kommentarer