Mega fet post?

Ja, får väl se om det blir ett långt inlägg efter över en månads uppehåll. Mycket har hänt sedan dess och jag lär knappast kunna skriva om allt, dels för att jag knappast orkar, men mest för att jag inte riktigt minns alls om hänt.

Nu skulle jag ju överdriva mycket om jag påstår att många har saknat mig, men det är ändå skönt att ha ett ventilationshål där ute på nätet där man får posta så mycket dumheter man vill och förhoppningsvis slippa näthatet, som jag vill påstå inte är en ny företeelse. Jag har sedan länge använt olika forum till mina intressen, men så fort man postat något som gick stick i stäv med den generella uppfattningen så blev det personliga påhopp om en frisyr, stavningsfel eller meningsuppbyggnad.

Jaja, nog om det.

Jag kan för och främst meddela att jag faktiskt blev erbjuden ett jobb. Utomlands! I ett land vid medelhavet och i en riktigt stor och välkänd stad. Wohoo säger väl många, det gjorde jag med. Men när man fick veta villkoren och annat praktiskt var det faktiskt inget snack om saken att tacka nej. Även om det skulle varit ett härligt äventyr så är det en riktigt stor grej att flytta så passa långt och inte riktigt veta vad som händer om en månad.

Jag har dock fått det bättre ekonomiskt ändå, fick tillbaka rätt mycket på skatten och det enda positiva som arbetslösheten medfört är att jag nu är snålare och inte alls är intresserad av att köpa en massa nytt. Behöver inte vara dyra saker utan vardagliga saker, jag fortsätter köpa billigt i affären eftersom jag ju vet att det är minst lika bra produkter.

Annars tror jag att jag såg en fd. klasskamrat på stan här om dagen och när jag var och handlade idag så mötte jag en fd. arbetskamrat som fortfarande var kvar där. Hon är värsta snyggingen, men tyckte att jag levde som en tidsmiljonär nu när jag var arbetslös. Funderade en stund på att förklara att man inte mår speciellt bra som arbetslös, visst har man en massa tid men det går inte att fokusera på nått skoj en längre stund innan man börjar fundera på hur man ska ha råd med alla räkningar. Jag är dock väluppfostrad så jag sa ett snabbt hej då och tog mig därifrån.

Måste också meddela att jag blev rätt förvånad när Polisen i stan tillrättavisade en bilist som ville parkera på en gårdsgata. Annars brukar dom ju bara åka förbi.

Just nu är jag dock rätt uttråkad, jag har nämligen beställt lite nya prylar till min dator, men kommer inte få dom fören nästa vecka p.g.a midsommar och när väntar på saker blir jag otroligt rastlös. Jag har hur som helst beställt mera ramminne, en till hårddisk och ett nytt grafikkort. Hoppas nu det inte blir strul med installationen och att jag verkligen märker en prestanda förbättring. Har ju inte köpt det värsta som finns, men hoppas ändå att det blir bra.

Funderade nu på att kommentera den verkliga anledningen till Renbergs flykt till SAIK, men skiter i det. Min åsikt spelar ändå ingen roll och detta är något som måste skötas mellan herr Renberg och LHF (inte LHC som många vill kalla Luleå, LHC är Linköping). Hoppas dock vi kommer krossa SAIK i alla matcher under säsongen, även träningsmatcher.

Vill dock kommentera det faktum att både Expressen och Aftonbladet har rankat Luleå på sista plats. För det första, ett lag står inte och faller med Renberg, Surovy eller Hynning som alla experter verkar anse. För det andra, Bartecko är kvar i laget och det var när artisten Lubos kom till laget som det lossnade rejält för Surovy och Renberg hade inte haft den säsong han hade utan en Bartecko i kedjan. För det tredje, man kan inte värva spelare man redan har i laget, ska man värva bara för sakens skull? Vi har ju redan så pass bra spelare i laget och jag hävdar bestämt att Luleå har elitseriens bästa backuppsättning. För det fjärde, Luleå har trots sämre lag tidigare säsonger ALLTID gått till slutspel, det känns som om ”experterna” hoppas att iår går det väl ändå inte. För det sjätte, Mora, SSK, DIF och SAIK har väl inte alla bättre lag än Luleå, ingen om dom lagen har värvat speciellt bra och har ändå sämre lag sedan förrut. I år tror jag Mora får det riktigt tufft, man har inte kvar Rindell som tränare och ingen Brendl i laget längre, hur ska främlingslegionen då lyckas?.

Nä, det blir slutspel i år och laget Luleå kommer sätta alla ”experter” på plats, som vanligt. Men denna säsong blir det minst semi med en chans på final.

Hade också rätt om att Burström blev kapten, Sandström och Chabada assisterar. Ser bra ut, Burström kommer gå i bräschen för det nya laget Luleå och det ska återigen göra ont att möta oss!

Visa kommentarer